Jesteś tutaj:Start>Forum>Forum>ŁADA>Brak napędu w Ładzie Niva

Zapomniałeś hasła? | Zapomniałeś nazwy użytkownika?

Brak napędu w Ładzie Niva

Brak napędu w Ładzie Niva

Dziś kolega zabrał mnie na "tor offroadowy" gdzie jeździło kilku błotniaków. Byliśmy świadkami dość nietypowej przygody. Koleś ugrzązł Suzuki Jimny i jego ziomal próbował go wydrzeć właśnie Ładą. W pewnym momencie w Ładzie coś głośno strzeliło i zgasła. Właściciel kilkakrotnie próbował ją odpalić ale słychać było tylko głośny zgrzyt. Wiem, że na tym forum jest przynajmniej jeden właściciel Nivy. Fajnie by było gdyby zabrał głos w dyskusji.

Administrator wyłączył możliwość pisania postów przez niezalogowane osoby. Proszę się zalogować lub zarejestrować aby kontynuować.
0 gości czyta ten temat 0 użytkowników czyta ten temat

Informajce

Statystyki
 
Wszystkich tematów:
955
Wszystkich ankiet:
0
Wszystkich postów:
6105
Użytkownicy
 
Ogólnie:
559
Ostatnio dołączył:
Shakal85
Obecnie online:
0
Gości online:
21

Online: 
Brak użytkowników online

Najnowsze

forum motoryzacyjne avatar
Autko niby fajnie wyposażone, nowocześnie. I...
in MINI
Paź-19-2018 23:29:44
forum motoryzacyjne avatar
Tak, na Allegro sprawdziłem cenę, faktycznie...
in DAEWOO
Paź-19-2018 23:27:14
forum motoryzacyjne avatar
Nie zmierzam się tu z nikim wykłócać na siłę,...
in HYUNDAI
Paź-19-2018 23:23:03
forum motoryzacyjne avatar
Nie zamierzam się tu z nikim wykłócać na siłę,...
in HYUNDAI
Paź-19-2018 23:22:59
forum motoryzacyjne avatar
Wziąłbym też pod uwagę Mazdę, te autka na...
in Ogólne
Paź-19-2018 23:14:32

Najnowsze wydarzenia

Przepraszamy, brak imprez.
Początek strony