Problem z rozrusznikiem
Problem z rozrusznikiem
Wrz-08-2013 21:27:06
Mam dziwny problem z rozrusznikiem. Chodzi o to, że rozrusznik chodzi ale nie łączy się z silnikiem a co za tym idzie nie odpala silnika. Wyjąłem rozrusznik i na zewnątrz widać wyraźnie, że bendiks działa poprawnie. Zastanawiam się czy jest możliwe aby po zamontowaniu z jakiegoś powodu przestawał pracować ?
Administrator wyłączył możliwość pisania postów przez niezalogowane osoby. Proszę się zalogować lub zarejestrować aby kontynuować.
Administrator wyłączył możliwość pisania postów przez niezalogowane osoby. Proszę się zalogować lub zarejestrować aby kontynuować.
Re: Problem z rozrusznikiem
Wrz-10-2013 21:45:05
Ja bym zaczął od rozebrania rozrusznika na części pierwsze. Po rozebraniu przeczyść wszytko i nasmaruj. Czasami wina leży nie w samym mechanizmie ale w sposobie działania. Brud bardzo skutecznie potrafi zablokować rozrusznik.
Strona Start Poprzednia 1 Następna Koniec
0 gości czyta ten temat 0 użytkowników czyta ten temat
Informajce
- Statystyki
- Wszystkich tematów:
- 955
- Wszystkich ankiet:
- 0
- Wszystkich postów:
- 6106
- Użytkownicy
- Ogólnie: