Klejenie klosza
Klejenie klosza
Sie-20-2013 0:30:48
Na parkingu pod robota ktoś rozbił mi światło. Zamówiłem już nowe ale będzie ono dopiero pod koniec tygodnia, do tej pory chciałem skleić klosz i jeździć. Zastanawiam się tylko czy Kropelka lub coś podobnego zwiąże mi taki plastik. Jeśli ktoś kleił to będę wdzięczny za wskazówki.
Administrator wyłączył możliwość pisania postów przez niezalogowane osoby. Proszę się zalogować lub zarejestrować aby kontynuować.
Administrator wyłączył możliwość pisania postów przez niezalogowane osoby. Proszę się zalogować lub zarejestrować aby kontynuować.
Re: Klejenie klosza
Sie-21-2013 0:07:49
Wymienić muszę bo przy ewentualnej kontroli nawet klejony klosz to gwarant zabrania dowodu. Użyłem dziś kleju do szyb (dostałem od znajomego). Teraz nie wiem jak to wygląda ale dwie godziny temu klej jeszcze nie wysechł. Przy pierwszej próbie całość się pięknie rozlazła mi musiałem myć. Druga próba daje nadzieje.
Strona Start Poprzednia 1 Następna Koniec
0 gości czyta ten temat 0 użytkowników czyta ten temat
Informajce
- Statystyki
- Wszystkich tematów:
- 955
- Wszystkich ankiet:
- 0
- Wszystkich postów:
- 6106
- Użytkownicy
- Ogólnie: