Jesteś tutaj:Start>Forum>Forum>JEEP>Liberty- opinie

Zapomniałeś hasła? | Zapomniałeś nazwy użytkownika?

Liberty- opinie

Liberty- opinie

Sytuacja jest tego typu, że jest do kupienia dwie sztuki takiego Jeepa. Jeden jest z benzyną drugi z dieslem. O ile Grand Cherokee zna chyba każdy o tyle ten model nie jest jakoś szczególnie popularny. Prosiłbym o opnie na temat tego samochodu bo na pierwszy rzut oka wydaje się on bardzo interesujący.

Administrator wyłączył możliwość pisania postów przez niezalogowane osoby. Proszę się zalogować lub zarejestrować aby kontynuować.

Re: Liberty- opinie

Taki amerykański SUV, fajnie wygląda, ale pewnie paliwa to żre jak czołg.

Administrator wyłączył możliwość pisania postów przez niezalogowane osoby. Proszę się zalogować lub zarejestrować aby kontynuować.

Dość fajne auto i z tego co czytałem to niezłą ma opinię. Owszem pali jak smok ale w końcu przy tym silniku to nie ma się co innego spodziewać. Gaz może być dobrym rozwiązaniem. Zastanawia mnie jednak dlaczego kilkuletnie modele są takie tanie, auto z 2005 roku można u nas kupić za 27tyś. Coś mi tu śmierdzi, przecież takie auta z reguły trzymają cenę...

No właśnie te ceny mnie dziwią. Za Cherokee z lat '90 trzeba dać co najmniej 10tys zł. Liberty pali dużo ale na pewno mniej niż Grand Cherokee. Wyposażenie i wnętrze też jest zdecydowanie bardziej współczesne a mino to Cherokee trzyma cenę. To auto spełnia wszystkie moje wymagania ale jakoś mi minę cuchnie i widzę, że nie tylko jak to zauważyłem.

Kolega kiedyś przymierzał się do tego auta i mówił, że cena to jedyny atut tego samochodu. W środku jest jakiś taki plastikowy i nawet nie chodzi o to, że delikatny tylko, że jakiś taki tandetny. On wcześniej jeździł Grand Cherokee i Wranglerem. Po jeździe próbnej stwierdził, że Liberty to taka tandeta robiona pod Europejczyków.

0 gości czyta ten temat 0 użytkowników czyta ten temat

Informajce

Statystyki

Wszystkich tematów:
955
Wszystkich ankiet:
0
Wszystkich postów:
6105
Użytkownicy

Ogólnie:
559
Ostatnio dołączył:
Shakal85
Obecnie online:
0
Gości online:
21

Online: 
Brak użytkowników online

Najnowsze

forum motoryzacyjne avatar
Autko niby fajnie wyposażone, nowocześnie. I...
in MINI
Paź-19-2018 23:29:44
Tak, na Allegro sprawdziłem cenę, faktycznie...
in DAEWOO
Paź-19-2018 23:27:14
Nie zmierzam się tu z nikim wykłócać na siłę,...
in HYUNDAI
Paź-19-2018 23:23:03
Nie zamierzam się tu z nikim wykłócać na siłę,...
in HYUNDAI
Paź-19-2018 23:22:59
Wziąłbym też pod uwagę Mazdę, te autka na...
in Ogólne
Paź-19-2018 23:14:32

Najnowsze wydarzenia

Przepraszamy, brak imprez.
Początek strony