- Index
- » Users
- » Mazur
- » Profile
Hmm w sumie dziwna ta sytuacja, ale niestety tak właśnie w hurtowniach jest. W sumie zastanawiałeś się kiedyś, jak to wszystko w hurtowniach wygląda? Tam jest kilku ludzi, co są odpowiedzialni za wszystkie sprzęty, no ale to są tylko ludzie... W sumie są niby komputery, które mają pomagać we wszystkim, ale nie pomogą wtedy, kiedy właściciele takich hurtownii idą na łatwiznę.
Potwierdzam post wyżej. W sumie Alfy są zazwyczaj mocno katowane i niestety wymiana postawowych elementow silnika jest robiona za późno. Jeśli już cośjest nie tak, to łatane to jest na szybko i jak najszybciej sprzedawane, czasem ponawet ciekawych cenach. Kupując nową Alfe na pewno tych problemow nie znajdziemy, o ile dobrze będziemy dbać o silnik naszego kochanego autka.
Hmm z tym wojowaniem to bym się wstrzymał, bo jakoś KIA trochę jujest na rynku, miała rozne promocje i oferty i rynku jakoś nie zawojowala
A jak z cześciami do tego auta? Czy to podlega po Renaulta czy co?
Hmm a skąd takie opinie? Ja mam kilku znajomych, którzy mają tego typu samochody i nie narzekają sobie
Mi się ono podoba, nawet chętnie bym sobie takiego kupił - ot taka po prostu zabawka.
A Scenicu przede wszystkim trzeba uważać na zawieszenie, bo nowe jest kosmicznie drogie, więc warto sprawdzić go zawczasu.
Hmm zgodzę się z opinią osoby nade mną, bo jestem dokladnie tego samego zdania.
- Index
- » Users
- » Mazur
- » Profile